نوع خبر

پیام تسلیت رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به خانواده هاشمی رفسنجانی

دکتر محمود آقاجانی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان کرمان ،طی پیامی درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی را به خانواده هاشمی تسلیت گفت.

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان، متن پیام بدین شرح است:

جناب آقایان محسن و یاسر هاشمی

خبر ارتحال ناگهانی عالم عامل، مفسر قرآن، سنگ صبور انقلاب اسلامی و یار دیرین امام ( ره)و رهبری سخت جانکاه بود.

بی شک آثار ارزشمند علمی و عملی ایشان و مجاهدت های خستگی ناپذیر ابرمرد تاریخ معاصر ایران، در تحقق آرمان های امام راحل و رهبر، آثاری ژرف در جای جای تاریخ انقلاب و بالندگی نظام جمهوری اسلامی ایران داشته است و در آینده، همچون چراغ هدایتی و در راه اعتلای ارزش های الهی و علم و معرفت، جاودانه می ماند.

تاثر و تالم مردم شریف ایران، خصوصا جوانان و دانشگاهیان فهیم در ارتحال فرمانده پیروز دفاع مقدس، سردار سازندگی و مرد روز های سخت ، نشان از حمایت از راه وروش اعتدالی و اصولی این مرد بزرگ در راه حفظ نظام دارد.

اینجانب این ضایعه بزرگ را به محضر امام زمان( عج)، مقام معظم رهبری، خانواده مکرم هاشمی، خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و مردم شریف ایران تسلیت گفته و از خداوند متعال برای آن بزرگوار علو درجات و رحمت و غفران واسعه الهی را مسئلت می نمایم.

چهارشنبه 22 دى 1395  10:35

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 3 اسفند 1395  17:49:17