نوع خبر

مسئولین آموزشکده سما واحد کرمان با آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

به مناسبت گرامیداشت ایام دهه فجر ، مسئولین مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد کرمان ضمن دیدار با خانواده شهید حسن پورمحی‌آبادی، در گلزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان حاضر شده و با آرمان‌های مقدس انقلاب تجدید میثاق کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان سیدحمید غفوری معاون دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرمان و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما این واحد به همراه جمعی از مسئولین سما،  با خانواده  دانشجوی شهید علی دیدار کردند.

سیدحمید غفوری در این دیدار ضمن تبریک ایام دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره این شهید بزرگوار اظهار داشت که جامعه انقلابی و اسلامی ما به داشتن چنین دلاور مردان قهرمانی به خود می‌بالد و روحیه بالای شما خانواده‌های معظم شهدا بزرگترین درس برای همه ماست و فداکاری‌ها وجانفشانی شهدا را سرلوحه زندگی‌مان قرار می‌دهیم و امروز هم آمده‌ایم که بگوییم همیشه بیادتان هستیم.

شهید حسن پورمحی آبادی درسال 1367 در درگیری با اشرار در منطقه گلزار شهرستان بردسیر به شهادت رسید.

در ادامه این برنامه مسئولین مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد کرمان با حضور درگلزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان،  با آرمان‌های بلند ایشان تجدید میثاق کردند.

دوشنبه 25 بهمن 1395  14:49

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 3 اسفند 1395  17:10:53