اداره کل فرهنگی_اجتماعی

ترویج ورزش همگانی همگام با قهرمانی رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی است

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۰ کد خبر : ۱۱۸۳۲ اخبار تصویری-سایت زیرمجموعه
تعداد بازدید:۳۱
دکتر بابک آل طه در مراسم افتتاحیه سانس دوچرخه سواری دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: یکی از سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی ترویج ورزش های همگانی است و در کنار ورزش های قهرمانی به توسعه ورزش های همگانی توجه بیشتری خواهیم داشت.
ترویج ورزش همگانی  همگام با قهرمانی رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی است

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و اجتماعی: آئین افتتاحیه برنامه دوچرخه سواری دانشجویی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، دانشجویان، اساتید و کارمندان واحد کرمان برگزار شد.
در ابتدای این مراسم مدیر کل امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان اذعان کرد: در راستای ترویج فرهنگ دوچرخه سواری و توجه به سلامت و داشتن هوای پاک تعدادی دوچرخه خریداری و در اختیار دانشجویان و همکاران قرار خواهد گرفت.
دکتر عباس حسنخانی با اشاره به فواید استفاده از دوچرخه در زندگی روزمره گفت: ورزش دوچرخه سواری یکی از ورزش های مفرح دنیا است و در راستای افزایش روحیه سلامت اجتماعی دانشجویان به آن توجه بیشتری خواهیم داشت.
وی افزود: دوچرخه سواری ورزشی کاملاً همگانی است و یکی از راه های تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده روزانه و مکرر از این وسیله در امور شخصی است.
در ادامه این مراسم دکتر بابک آل طه خاطرنشان کرد: یکی از سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی ترویج ورزش های همگانی است و در کنار حمایت از ورزش های قهرمانی به توسعه ورزش های همگانی نیز توجه بیشتری خواهیم داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان تصریح کرد: متناسب با استقبال دانشجویان و همکاران قطعاً این ورزش را در واحد کرمان توسعه خواهیم داد و امیدواریم زمینه فرهنگ سازی استفاده بیشتر از دوچرخه را در بین همه دانشگاهیان فراهم سازیم.
همچنین مدیرکل فرهنگی و دانشجویی واحد کرمان اظهار کرد: از این ایده در حال رشد حمایت ویژه خواهیم کرد و زمینه توسعه این ایده ها را تا تحقق کامل سیاست های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی پیگیری خواهیم کرد.
دکتر مجتبی عرب نژاد افزود: در آینده نزدیک با همکاری مسئولین واحد کرمان تعدادی دوچرخه برای استفاده در خوابگاه دانشجویی تهیه و در اختیار دانشجویان ساکن در خوابگاه قرار خواهیم داد.
در پایان این مراسم به قید قرعه به تعدادی از شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد.