برگزاری جشنواره ملی فرهنگ اقوام و میراث معنوی به میزبانی واحد کرمان

برگزاری جشنواره ملی فرهنگ  اقوام و میراث معنوی به میزبانی واحد کرمان

دکتر بابک آل طه از برگزاری جشنواره ملی فرهنگ  اقوام و میراث معنوی به میزبانی دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرمان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در گفتگو با خبرنگار ما با بیان ضرورت برگزاری این جشنواره اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی با هدف متجلی ساختن همبستگی و همزبانی ملی در سالی که توسط مقام معظم رهبری به عنوان« دولت و ملت، همدلی و همزبانی» نام گرفته اقدام به برپایی جشنواره های « صلح و سلام» نموده است.

وی ادامه داد: در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی کرمان «جشنواره فرهنگ اقوام و میراث معنوی» را برای ارج نهادن به این میراث گرانبها و ایجاد موقعیتی مناسب جهت عرضه، آشنایی و البته تبادل یافته های نوین در دو بخش اجراهای آیینی و برگزاری کارگاه های علمی و تخصصی برگزار می کند.

رییس این جشنواره ادامه داد: همه اقوام ایران در سرزمینی کهن و بلند آوازه در گستره فرهنگی بی بدیل تحت نام یگانه و مقدس ایران، ضمن پایبندی به رفتارهای دینی و قومی خویش در جهت اعتلای هویت ملی ایرانی اسلامی سعی و تلاش می نمایند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان مهلت ارسال لوح فشرده آثار به دبیرخانه همایش را تا اول دیماه اعلام کرده و تصریح کرد: اعلام نتایج بازبینی و بررسی اجراهای راه یافته به جشنواره 20 دیماه و زمان برگزاری آن 10 لغایت 12 اسفندماه می باشد.

زمان برگزاری کارگاه های تخصصی و علمی نیز 10 تا 12 اسفندماه اعلام شده است.

شایان ذکر است علاقمندان می توانند به وبسایت همایش به آدرس www.kermanaghvam.ir مراجعه نمایند.

شنبه 16 آبان 1394  14:21

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 4 بهمن 1395  21:1:19